Malowanie i usuwanie starych farb

Nasza firma oferuje kompleksowe usługi malowanie elewacji oraz pomieszczeń wewnątrz budynków.

Usuwamy stare powłoki malarskie wszystkich rodzajów farb na elewacjach oraz konstrukcjach drewnianych. Do tych prac używamy biodegradowalne środki chemiczne oraz urządzenia mechaniczne.

Malowanie elewacji budynków oraz ścian wewnętrznych:

• wykonujemy profesjonalnymi farbami akrylowymi, silikonowymi, lateksowymi oraz ceramicznymi.

• do każdego zlecenia podchodzimy z najwyższą starannością:
    • Wykonujemy wstępny przegląd elewacji, następnie przystępujemy do usuwania przylegającej powłoki oraz naprawy uszkodzeń.
    • Dokonujemy starannego usuwania mikroorganizmów specjalistycznym środkiem grzybobójczym. Dodatkowo zalecane jest umycie całej powierzchni elewacji przed przystąpieniem do malowania, dedykowanym do tego zadania preparatem czyszczącym. Gruntowanie elewacji stanowi staranne zabezpieczenie podłoża.
    • Ważnym elementem usługi jest odpowiednie wybranie koloru farb przez naszych klientów. Każdorazowo zabezpieczamy otoczenie budynków i pomieszczeń przed niepożądanym zanieczyszczeniem.
    • Nasi klienci cieszą się czystym i estetycznym wnętrzem budynków, ogrodem, trawnikiem, tarasem i chodnikiem podczas trwania, jak i po zakończeniu usługi.
    • Po zakończeniu malowania elewacji, zalecamy przeprowadzenie impregnacji powierzchni biodegradowalnym impregnatem zabezpieczającym  przed zanieczyszczeniami mikrobiologicznymi i atmosferycznymi. Impregnat wzmacnia kolor oraz strukturę materiału.