Środki czyszczące do nieograniczonego zastosowania.

Ekologiczne, biodegradowalne środki czyszczące do zastosowania w przemyśle rolniczym, hutniczym, spożywczym oraz w budownictwie i na cele indywidualne.

Przyjazne środki czyszczące nie wchodzą w reakcję powodującą korozję oraz degradację materiałów. Są przyjazne i delikatne dla podłoża, ale przy tym wysoce skuteczne w działaniu.

Nasza firma posiada trzy linie środków czyszczących:

• Ekologiczne, z atestami do zastosowania w gastronomii, hotelarstwie oraz rolnictwie.
    • Są to środki bezpieczne dla ciebie, twojego środowiska i natury. Łatwo rozpuszczają się w wodzie, co gwarantuje eliminację pozostałości. Jest to łatwe i wydajne rozwiązanie dla wszystkich segmentów przemysłu
  • Do wykorzystania w czyszczeniu posadzek wielko powierzchniowych oraz elewacji budynków i kostek brukowych
  • Do czyszczenia cegły z trudno usuwalnych zabrudzeń

PRODUKTY SPECJALNE DLA PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO

Biodegradowalny odtłuszczacz dla przedsiębiorstw przemysłu spożywczego, kuchni przemysłowych, restauracji, rzeźników i innych obszarów zanieczyszczonych pozostałościami zwierząt lub roślin. Zapobiega gromadzeniu się tłuszczu w instalacjach rurowych bez powodowania uszkodzeń sprzętu i mebli z częściami wykonanymi z gumy, plastiku lub innego delikatnego materiału. Doskonały zamiennik środków zawierających chlor.

Specyfikacja produktu: Lepka ciecz, przezroczysta, jasnoniebieska, miękki charakterystyczny zapach, pH: 10.

Nietoksyczny, bez fosforanów, niekorozyjny, na bazie wody, bez chloru, bez rozpuszczalników, biodegradowalny, wyprodukowany w Niemczech.

ODTŁUSZCZACZ DO MASZYN, URZĄDZEŃ,  NARZĘDZI I GAŁĘZI PRZEMYSŁU

Biodegradowalny odtłuszczacz do powierzchni z olejami, smarami, woskami i różnymi rodzajami impregnacji. Idealny do maszyn i urządzeń z częściami gumowymi, szklanymi i plastikowymi, a także innymi wrażliwymi materiałami, EDS nie powoduje korozji, wytrawiania ani suszenia. Jego zastosowanie zwiększa trwałość i zmniejsza zużycie wody.

Specyfikacja produktu: Lepka ciecz, nieprzezroczysta, jasnobursztynowa, miękki charakterystyczny zapach, pH: 10.

UNIWERSALNY ŚRODEK DO CZYSZCZENIA BIUR

I GOSPODARSTW DOMOWYCH

To praktyczny i bezpieczny zamiennik pochodnych chloru bez powodowania korozji w wężach, tworzywach sztucznych, gumie i rurach.

ZAKRES TEMPERATUR

Oddziaływanie niektórych preparatów czyszczących tj. ściągacze farb, poprawia się w przypadku użycia wody w temperaturze ok. 60-100 Co

SKŁADOWANIE

Pojemnik z produktem musi być zawsze zamknięty. Przechowywać tylko w oryginalnym pojemniku w temperaturze pomiędzy -5 °C a +35 °C.

KARTY CHARAKTERYSTYKI

Karta charakterystyki substancji niebezpiecznej dostępna na życzenie dla użytkowników profesjonalnych.

LOGISTYKA

Chemia czyszcząca sprzedawana jest w butelkach 1 litrowych oraz kanistrach 5, 10, 30, 120, 200, 1000 litrowych.

Dostawy realizowane są bezpośrednio pod wskazany adres.